Se et eksempel på en live chat

Dine kunder venter på dig

Vi har gjort det nemt for dig at komme i kontakt med dine kunder. Tilknyt en Cybersmile konto til din Wannafind hjemmeside for at live-chatte med din hjemmesides besøgende direkte fra din smartphone eller computer.

Din e-mail:

Angiv en agangskode:

Dit navn:


Prisen vil herefter kun være 99 DKK/md ved aktivering af kontoen.
Ved registrering accepterer du Cybersmiles betingelser for brug

Efter registrering kan du nemt opsætte chatten selv - se her hvordan.
Cybersmile Live Chat er en abonnomentstjeneste, der er beregnet til at hjælpe dig med at komme i kontakt med de potentielle købere, der besøger din webshop. Selv når du er på farten. Med vores Android & iPhone app kan du svare på instant messages direkte fra din smartphone - når dine kunder har brug for det.
Som kunde hos Wannafind får du 30 dages gratis adgang til Cybersmile, hvorefter du kan vælge at betale, hvis du fortsat vil bruge servicen.
2
Nem opsætning med Wannafind
Log ind på www.Wannafind.dk med dit Wannafind-login.
Tryk "HostedShop Administration"
Vælg "Design Manager" under menupunktet "Kontrolpanel" i menuen til venstre.
Tryk på "Ret Design"
Tryk på "Indsæt javascript" i øverste bjælke
Markér og kopier den nedenstående kode. Indsæt den herefter i tekstfeltet "Til indsættelse i sidens head" i dit Wannafind-admin panel.

Vigtigt: Tryk herefter "Gem" nederst på siden.
                     
					 <script type="text/javascript">
					// Cybersmile™ Live Chat (Cybersmile.dk)
					(function(e,b,c,d){a=b.createElement(c);m=b.getElementsByTagName(c)[0];
					a.async=1
; a.onreadystatechange=function(){"complete"==this.readyState&&cybersmile_inithelper()}; a.onload=cybersmile_inithelper; a.src=d;m.parentNode.insertBefore(a,m)})(window,document,"script","//cybersmile.dk/implementation/u/wannafind/service.js"); function cybersmile_inithelper(){cybersmile_lib.initialize("
ID_CODE")}; </script>
Følg guiden herunder, for at indsætte Cybersmile-koden på din Wannafind hjemmeside. Når dette er gjort, vil chatten automatisk være klar til brug.
3
Chat med dine besøgende
Log ind i administrationspanelet, for at chatte med dine besøgende. Du kan logge ind ved at besøge www.cybersmile.dk/login.
4
Du er nu klar til at chatte
Din hjemmeside er nu opsat til Live Chat og klar til at modtage henvendelser fra dine besøgende.
Du vil kunne chatte med din hjemmesides besøgende direkte fra din browser, ved at logge ind i administrationspanelet, eller direkte fra din smartphone ved at downloade app'en "Cybersmile" til Android eller iPhone.